Home / Over ons

Een korte historiek

Boekhoudkantoor DMVB
Een klantvriendelijke service voor elke ondernemer

Boekhoudkantoor DMVB werd oorspronkelijk opgericht door Guy De Maeyer. Guy is eerst werkzaam geweest bij het Ministerie van Financiën bij diverse controles vennootschapsbelasting gedurende een twintigtal jaren vooraleer hij besloot om zijn leven een nieuwe wending te geven als boekhouders – fiscalist, aangesloten bij het ITAA. Guy De Maeyer heeft oorspronkelijk 'Boekhoudkantoor De Maeyer' opgericht.

Sinds januari 2011 werd besloten tot een partnership tussen Guy De Maeyer en Tinne Van Bavel. Het kantoor kreeg een nieuwe naam en werd 'Boekhoudkantoor De Maeyer – Van Bavel'. Tinne Van Bavel is afgestudeerd aan Hogeschool Antwerpen in de richting accountancy-fiscaliteit in 2003 en is in 2005 gestart met avondschool fiscaliteit bij Hogeschool Antwerpen dewelke in 2007 met succes is afgerond. In datzelfde jaar begon ze als werknemer bij Guy om verder door te groeien als vennoot en bestuurder. Tinne Van Bavel is eveneens lid van het ITAA.

Door de groei van het kantoor, zijn we nadien op zoek gegaan naar een nieuwe partner. In oktober 2018 hebben we onze nieuwe vennoot, Daniël Van Looveren, leren kennen. Daniël paste volledig in het karakter van het kantoor, waardoor hij in januari 2019 onze derde vennoot werd. Hierna werd het kantoor omgedoopt tot ‘Boekhoudkantoor DMVB’. Daniël is in 2010 afgestudeerd aan Karel De Grote Hogeschool in de richting 'accountancy-fiscaliteit'. Hij is eveneens lid van het ITAA (Institute for Tax Advisors & Accountants). In 2017 kreeg hij de titel van 'Certified Tax Accountant'.

Klaar voor de toekomst
Boekhoudkantoor DMVB investeert in de toekomst. Ons kantoor is niet gebonden aan een bepaalde software. Doordat we niet gebonden zijn aan 1 software pakket, kunnen wij de nodige software aanbieden aan onze klanten dat perfect aansluit met de wensen van de ondernemer. In de toekomst zal een papieren factuur niet meer bestaan, en zal alles digitaal verwerkt worden. Ook hiervoor investeren wij in de nodige software.
Boekhoudkantoor DMVB
Boekhoudkantoor DMVB
Boekhoudkantoor DMVB
Boekhoudkantoor DMVB
Boekhoudkantoor DMVB
Boekhoudkantoor DMVB

Waarom kiezen voor DMVB

Onze troeven

 • Complexe fiscaliteit
  De fiscaliteit voor zowel vennootschappen als eenmanszaken wordt er niet eenvoudiger op. Wij bezitten de nodige expertise en ervaring om u bij te staan bij de fiscale wetgeving in de wetten en regelgeving op gebied van fiscaliteit. Door de vele verandering in fiscaliteit, wordt er veel geïnvesteerd in de nodige opleidingen, cursussen,.. om altijd up-to-date te blijven.

 • Meerwaarde voor uw onderneming
  De meeste ondernemers gaan er vanuit dat hun boekhouder/accountant enkel zorgt voor de verwerking van de gegevens. Boekhoudkantoor DMVB zorgt in de eerste plaats voor een foutloze administratie, maar ook voor deskundig advies inzake financieel, fiscaal en bedrijfsbeleid, waardoor wij een meerwaarde creëren voor onze klanten.

 • Prijs/kwaliteit verhouden
  Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te kunnen garanderen.

 • Persoonlijk contact & advies
  Boekhoudkantoor DMVB zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Wij denken volledig mee met de client op alle vakgebieden

 • Flexibiliteit
  Iedere onderneming is anders met andere wensen en behoeften. Boekhoudkantoor DMVB past zijn dienst aan naar uw situatie.

Wie zijn we

Ons team

Guy De Maeyer

Zaakvoerder

Tinne Van Bavel

Zaakvoerder

Daniël Van Looveren

Zaakvoerder

Katrien Van Loon

Onthaal

Patrick Jacobs

Dossierbeheerder

Chantal Vermeersch

Dossierbeheerder

Fleury Dilliën

Dossierbeheerder

Marion Hendriks

Dossierbeheerder

Danijela Milosevic

Dossierbeheerder

Sami Hillebrand

Dossierbeheerder

Digitaliseer je boekhouding

DMVB App

Wij zijn volop bezig met de ontwikkeling van de “DMVB-software”. Dit is een software die gebruikt wordt door de ondernemer om de boekhouding volledig te digitaliseren. De facturen worden automatisch doorgestuurd naar ons, zodat wij deze kunnen verwerken. Er bestaat ook een mogelijkheid om 3-maandelijkse rapportage te raadplegen.

Daarnaast kan de ondernemer op elk moment zijn facturen raadplegen, er kunnen betaalbestanden gecreëerd worden uit deze software, …